Verdere aanscherping maatregelen coronavirus – kerksluiting m.i.v. 16 maart tot i.i.g. 6 april

In verband met  het coronavirus (COVID-19), zijn wij helaas genoodzaakt om alle geplande activiteiten tot en met tenminste 3 april stil te leggen. Ook de parochie-/schoonmaakdag zal verplaatst worden naar een later tijdstip.


Onze zorg is nu ook om dit virus serieus te nemen en ervoor te zorgen dat het zo snel mogelijk wordt ingedamd. Houdt U dus aan alle instructies die U via uw overheid binnenkrijgt en neem ze echt serieus. U vindt deze op de volgende pagina’s:
https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/12/nieuwe-maatregelen-tegen-verspreiding-coronavirus-in-nederland
https://www.info-coronavirus.be/nl/


Achter de schermen wordt er door onze pastoor, samen met zijn collega’s in Eindhoven, gewerkt aan een alternatief voor een invulling op de zondagmorgen, zodat u thuis toch kunt vieren. Dit zal gepubliceerd worden op de website van onze eigen parochie: https://zeeland.okkn.nl


We beseffen dat het strenge maatregelen zijn die nu genomen worden en dat hierdoor veel mensen in een isolement raken. Laten we dan ook zorg dragen voor elkaar. Een telefoontje doet vaak al wonderen.

 

Mensen die pastorale zorg nodig hebben, mogen altijd contact opnemen met Pastoor Wim.

 

Met deze maatregelen hopen en bidden we dat het virus ingeperkt wordt en dat we met Goede Vrijdag weer kunnen vieren. We zullen U hiervan op de hoogte houden.

 

Namens het Kerkbestuur,

Myriam van der Linden-Bullens