Aangescherpte Corona maatregelen

Beste leden, gastleden en belangstellenden,

Op 2 november kondigde de overheid extra maatregelen aan om de snelle verspreiding van het covid-19 virus af te remmen. Deze aangescherpte maatregelen hebben ook gevolgen voor onze zondagse vieringen.

Allereerst gelden opnieuw de basisregels. We willen ons hieraan houden vanuit onze verantwoordelijkheid voor elkaar en voor de samenleving, niet in de laatste plaats uit solidariteit met de gezondheidszorg. De basisregels zijn: houd 1,5 meter afstand, draag bij verplaatsingen in de kerk een mondkapje, blijf thuis bij klachten en laat je zo snel mogelijk testen, was je handen en schud geen handen.

We zullen in onze kerk dan ook weer een mondkapje dragen bij binnenkomst. Dit mondkapje kan af wanneer men gaat zitten. Ook bij het communie gaan dragen we een mondkapje en als we de kerk weer verlaten.

Aansluitend aan de viering is er de gelegenheid om koffie/thee te drinken. We zullen daarbij de nodige afstand bewaren en daarom verspreiden we ons door de ruimte.

Aanmelden is niet nodig omdat we genoeg afstand hebben tussen de verschillende zitplaatsen verspreid over de stoelen (deze staan weer op 1,5 meter afstand van elkaar) en in de banken langs de muren.

Het kerkbestuur realiseert zich hoe vervelend deze aanscherping van maatregelen voor iedereen is. We hopen op ieders medewerking.

Van harte welkom en met hartelijke groet,

Namens het kerkbestuur,

Myriam van der Linden – Bullens,

Secretaris