Open Kerk met Hemelvaart

De Raad van Kerken Middelburg organiseert op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei a.s., een fietstocht langs kerken in Middelburg en omstreken. Meerdere kerken zijn op deze dag open van 13.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens deze openstelling worden verschillende activiteiten georganiseerd. U kunt het kerkgebouw bezoeken, een kopje koffie en thee krijgen, een boekenbeurs bezoeken, naar een muzikale bijdrage luisteren of een kleine tentoonstelling bekijken.

Inmiddels is bekend dat de volgende kerken meedoen:
• Protestantse Gemeente Nieuw- en St.Joosland
• Protestantse Gemeente Kleverskerke
• Protestantse Gemeente Sint Laurens
• Sint Augustinuskerk
• Gasthuiskerk
• Nieuwe Kerk
• Koorkerk

In onze eigen kerk zullen we onze bezoekers verwelkomen met een kleine tentoonstelling van iconen die het verhaal vertellen van Palmzondag tot en met Hemelvaart geschilderd door Rina Homan.

De flyer met een overzicht van de activiteiten in de verschillende kerken en de routebeschrijving kunt u HIER downloaden. Op deze wijze kan iedereen zelf een eigen route uitstippelen. We wensen iedereen een mooie en inspirerende fietstocht toe.